En İyi Amazon Prime Dizileri ve Filmleri

Pandemiyle birlikte yeni internet televizyonları gitgide daha yaygınlaşmaya başladı. Amazon Prime Video öne çıkan kanallardan biri ve bazı çok övülen dizi ve filmlerin orada yayınlanıyor. Benim de arada sevip paylaştığım diziler oluyor. Şimdi bir kampanya başlamış, MasterCard sahipleri, Amazon Prime’a 2 ay ücretsiz üye olabiliyormuş, şuraya tıklayıp kayıt olabilirsiniz. Bu habere gerçekten kendi adıma çok sevindim, sizinle de paylaşmak istedim ve de bunun şerefine size, Amazon Prime üyelik ücreti vermeden iki ay yetecek kadar içerik hazırlamak istedim. 🙂 Amazon Prime dizi önerileri, Amazon Prime film önerileri isteyenler kaçırmasın. Kalabalık olsun diye her gördüğüm içeriği değil, sadece izleyip beğendiklerimi paylaşıyorum. O zaman, en iyi Amazon Prime dizileri ve filmleri sizinle…

Bir Oturuşta Bitireceğiniz Maratonluk Dizi Önerileri

En İyi Amazon Prime Dizileri ve Filmleri

En İyi Amazon Prime Dizileri ve Filmleri

Prime Video, keşfetmeye, karıştırmaya yeni yeni başladığım bir platform o yüzden henüz çok şey izleyemedim, az ama öz içerik önerilerim olacak size.

Amazon Prime’da izleyebileceğiniz en iyi filmler

Amazon Prime’daki en güzel filmlerle başlamak istiyorum, zaten henüz fazla izleyemedim, ben daha çok dizilere ağırlık verdim. Sadece izleyip beğendiğim filmlere yer vereceğim. Şubat’ta yeni filmler gelecek, daha fazla izledikçe eklemeler yaparım, takipte kalın.

Sound of Metal: Bir müzik grubunun davulcusu olan Ruben işitme kaybı başlıyor ve doktor sağır olacağını söylüyor. Bunun üzerine hayatını şekillendirmesini konu alıyor. Ajitasyona girmeden çok olağan bir anlatım yapılmış. 2019 yapımı, müzik-dram türünde, IMDB puanı 7,8.

One Night in Miami: 1964 yılında siyahi hareketin öncü isimlerinin bir araya toplandığı kurgusal bir gece izliyoruz. Malcolm X, Muhammed Ali, Jim Brown ve Sam Cooke arasında geçen diyaloglarda o dönemin ırkçılık karşıtı mücadelesi anlatılmış. 2020 yapımı, dram türünde, IMDB puanı 7,3.

amazon prime filmleri

The Report: İdealist bir araştırmacı olan Daniel, patronu tarafından CIA’nın 11 Eylül sonrası ilgilendiği bir soruşturmayı araştırmakla görevlendiriliyor. Bu sırada halktan gizlenen pek çok sırrı ortaya çıkarıyor. 2019 yapımı, biyografi-suç-dram türünde, IMDB puanı 7,2.

Brittany Runs a Marathon: Kilolu bir kadının Maraton koşmaya hazırlanmasını konu alıyor ve gerçek bir hikayeye dayanıyor. Sıradan bir konu olsa da psikolojik yaklaşımlarıyla etkileyici. 2019 yapımı, komedi-dram türünde, IMDB puanı 6,8.

Borat Subsequent Moviefilm: Borat filminin ilkini izlediyseniz, o filmin devamı olarak çekilmiş. Komedi anlayışı tartışılır ama gündeme dair hicivleri için izlemeye değer. 2020 yapımı, komedi türünde, IMDB puanı 6,7.

The Godfather, Gladiator, Fight Club, A Beautiful Mind, Minority Report, King Kong vb. pek çok eski güzel filmi de şu anda burada izlemek mümkün.

Daha önce film listeleri yapmıştım, oralardaki filmlerden bazılarını da bu platformda bulabilirsiniz.

En İyi Romantik Filmler Listesi

Oturduğunuz Yerden Dünyayı Gezdiren Yol Filmleri

amazon prime dizileri

Amazon Prime’da izleyebileceğiniz en iyi diziler

Şimdi gelelim Amazon Prime’daki en güzel dizilere. Aslında çok fazla içerik var ama henüz hepsine bakamadım. Bazılarını daha önceden izlediğim, bazılarını da yeni izlediğim en güzel dizileri seçtim. Yeni keşiflerim oldukça yazıyı mutlaka güncellerim.

The Marvelous Mrs. Maisel: 2017 yılında yayınlanmaya başlamış, her biri 8’er bölümlük 3 sezonu var şimdilik. Komedi-dram türünde, IMDB puanı 8,7. 1960’lı yıllarda, New York’ta bir kadın stand up yapmaya karar veriyor. Çok keyifli bir dizi, Amazon Prime’a ilk giriş sebeplerimden biridir kendisi.

Fleabag: 2016 yılında yayınlanmaya başlamış, 6’şar bölümlük 2 sezonu var. Komedi-dram türünde, IMDB puanı 8,7. Londra’da kendi ayakları üzerinde durmaya çalışan bir kadın olan Fleabag’in, aşk, iş, aile hayatını izliyoruz. Bir oturuşta bir sezonunu bitirebileceğiniz dizilerden.

This Is Us: 2016 yılında yayınlanmaya başlamış, 6’şar bölümlük 2 sezonu var. Komedi-dram türünde, IMDB puanı 8,7. Aynı gün doğan bir grup insanın iş, ev ve sosyal yaşantıları anlatılıyor. Tabi ki ortak bir noktaları var. Tam bir aile dizisi, bu türü sevenlere tavsiye ederim.

Mr. Robot: 2015 yılında yayınlanmaya başlamış, 10-13 arası bölümlük 4 sezonu var. Suç-dram-gerilim türünde, IMDB puanı 8,6. Gündüzleri siber güvenlik şirketinde çalışan, geceleri ise yasadışı hackerlık yapan bir bilgisayar programcısının hikayesi.

Upload: 2020 yılında yayınlanmaya başlamış, 10 bölümlük 1 sezonu var şimdilik. Komedi-bilim kurgu türünde, IMDB puanı 8. Dizi 2033 yılında geçiyor, her şey ileri teknoloji. Sanal cennet diye bir teknoloji çıkmış, zihnimiz kopyalanıyor ve öldükten sonra hayal ettiğimiz dünyada yaşıyoruz. Bu dizi de hızlıca bitirebileceğiniz, ilginç konusuyla eğlenceli bir dizi

amazon prime dizileri

Modern Love: 2019 yılında yayınlanmaya başlamış, 8 bölümlük 1 sezonu var şimdilik. Romantik-komedi türünde, IMDB puanı 8. Her bölümde farklı insanlar ve farklı hikayelerin ele alındığı insan ilişkileri üzerine bir dizi. Bölümler kısa ve keyifli ilerliyor.

The Man in the High Castle: 2016 yılında yayınlanmaya başlamış, 10’ar bölümlük 4 sezonu var. Dram-bilim kurgu-gerilim türünde, IMDB puanı 8. İkinci Dünya Savaşı’nı Almanların kazandığı bir durumda olabilecekleri işliyor. Almanya ve Japonya’nın lider olduğu bir dünyada Kuzey Amerika’nın halini anlatıyor. Bu diziyi ilk yayınlandığı zamanlar izlemiştim açıkçası ama Amazon’da görünce listeye koymadan edemedim, güzel bir dizi.

Carnival Row: 2019 yılında yayınlanmaya başlamış, 8 bölümlük 1 sezonu var şimdilik. Fantastik-suç-dram türünde, IMDB puanı 7,9. Victoria dönemi Londra’sında, fantastik canlılar ve insanların mücadelesini izliyoruz. Bir dedektif ve peri yardımcısı seri katillerin peşine düşüyor. Orlando Bloom başrolde, bu türü seviyorsanız diziyi de kesin beğenirsiniz.

Amazon Prime 2 ay bedava üyelik için şuraya tıklayabilirsiniz.

Amazon Prime’da izleyebileceğiniz dizi önerileri şimdilik bu kadar. Bir de bonus olarak bazı çok sevdiğim eski dizilerden bahsedeceğim kısaca. Eğer bunları zamanında izlemediyseniz, hepsini kesinlikle tavsiye ederim. Seinfeld, The Office, Two and A Half Men, Prison Break, Mad Men ve Dr. House gibi efsane olmuş ve benim de sevdiğim dizileri şu an bu platformda izleyebilirsiniz.

Umarım Amazon Prime diziler ve filmler yazımı beğenmişsinizdir. Ben yeni güzel diziler buldukça eklemeler yaparım. Sizin izleyip de bu listede göremediğini bir Amazon Prime dizisi varsa yorumlara yazmaya çekinmeyin lütfen.

Daha iyi içerikler üretebilmem için soru, eleştiri ve beğenilerinizi yorum olarak bekliyorum. Gelecek yazılarımdan haberdar olmak ve önümüzdeki seyahatlerden bol fotoğraf ve video için beni takip etmeyi unutmayın! 

Instagram: hohhoyyt

Youtube: hohhoyyt

Pinterest: hohhoyyt

Facebook: hohhoyyt

hohhoyyt

Merhaba, ben Deniz Tarhan. Yazılımcıyım, dalarım, kayarım, yemek yaparım, hayal kurarım, seyahat ederim, fotoğraf çekerim, tiyatro severim. Eşine ve oğluna aşık bir anneyim. En büyük CimBom!

You may also like...

3 Responses

  1. Şubat 5, 2021

    […] En İyi Amazon Prime Dizileri ve Filmleri […]

  2. Şubat 23, 2021

    […] En İyi Amazon Prime Dizileri ve Filmleri […]

  3. Şubat 26, 2021

    […] En İyi Amazon Prime Dizileri ve Filmleri […]

Bir Cevap Yazın

BORN TO LAUGH sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et