Dikili ve Bergama’da Kiralık Tatil Evleri

Boş vakitlerinin çoğunu seyahat planı yapmaya harcayan biri olarak, şu an gezemiyor olsam da sürekli nerelere gidebilirim diye araştırma yapıyorum. Tabi ki korona döneminde baktığım tüm yerler Türkiye’de, konaklama araştırmalarım da kamp veya ev üzerine genelde. Evde kalmanın korona açısından ne faydası var derseniz, tamamen kendinize ait bir yerde kaldığınız için fazla sosyalleşmek gerekmiyor. ayrıca isterseniz kaldığınız evi baştan aşağı temizleyebilirsiniz, kaldı ki bazı ev sahipleri her misafir sonrası evi dezenfekte ediyor. Son olarak, dışarıda yemek konusunda hassassanız yemeklerinizi evde yapıp dışarıdan yemek zorunda kalmazsınız, ben de zaten çoğunlukla kendi mutfağı olan yerleri seçtim. Sadece birkaç tane sakin ve temiz butik otel seçtim. Bu kadar araştırıyorum bari topluma bir faydam olsun dedim, favorilerimi sizinle de paylaşmaya karar verdim. 🙂 Dikili çevresi için kiralık tatil evleri listem sizlerle. Bu listede Dikili’de, Bergama’da ve Bademli’de kiralık tatil evleri de var. Sıralamayı bütçeye göre yaptım; en ucuzdan en pahalıya doğru.

Öncelikle daha önce airbnb hiç kullanmadıysanız alttaki yazımı okumanız faydalı olacaktır.

Airbnb Nedir? Airbnb nasıl kullanılır?

Bu linkten airbnb’ye kaydolursanız ilk konaklamanızda 200 TL indirim kazanırsınız, daha önce üyeyseniz başka bir mail adresiyle bu linkten yeniden kaydolabilirsiniz.

Türkiye’nin En Güzel Kamp Yerleri

San|Art görülmeye değer bir yer: Bergama’da yer alan butik otelin sadece beş odası bulunuyor, yani fazla kalabalığa karışmıyorsunuz. Serpme kahvaltı fiyata dahil. Otelin puanı 5 üzerinden 4.80 yani herkes olumlu yorum yapmış. Daha fazla detay, fiyatlar ve evin uygun tarihleri için buraya tıklayabilirsiniz.

62716839-8ee4-49b3-9178-0f2a59b0d50d

ATTALOS HOTEL: Bergama’da yer alan butik otelin sekiz odası bulunuyor, yani fazla kalabalığa karışmıyorsunuz. Serpme kahvaltı fiyata dahil. Otelin puanı 5 üzerinden 4.92 yani herkes olumlu yorum yapmış. Daha fazla detay, fiyatlar ve evin uygun tarihleri için buraya tıklayabilirsiniz.

3cda3ee8-253a-44d5-ad6d-352853c33574

ATTALOS AİLE SÜİT ODALARI: Bergama’da yer alan butik otelin sekiz odası bulunuyor, yani fazla kalabalığa karışmıyorsunuz. Serpme kahvaltı fiyata dahil. Otelin puanı 5 üzerinden 5 yani herkes olumlu yorum yapmış. Daha fazla detay, fiyatlar ve evin uygun tarihleri için buraya tıklayabilirsiniz.

0fdba68b-a919-4acb-ae49-bc7dd1b644f2

THE STONE COTTAGES ON THE OLIVE FARM: Bademli köyünde yer alan çiftlikte iki adet tek odalı taş ev var ve banyo, mutfak ortak kullanımda. fiyata bu iki evin tamamı mı dahil onu tam anlamadım, ev sahibine sormak gerekebilir. Evde buzdolabı, çamaşır makinesi, fırın gibi ev aletleri mevcut görünüyor. Evin puanı 5 üzerinden 4.77 yani herkes olumlu yorum yapmış. Daha fazla detay, fiyatlar ve evin uygun tarihleri için buraya tıklayabilirsiniz.

041f18d1-2a5e-4182-b6a7-7f8a790aa4b1

Penthouse fully furnished with amazing view: Dikili merkezde yer alan ev üç yatak odası ve bir salona sahip. Evde 6 kişiye kadar konaklayabiliyorsunuz. Evde buzdolabı, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, fırın gibi ev aletleri mevcut görünüyor. Herkes kendi havlu ve nevresimlerinizi getirin diye not düşmüş, sanırım bunlar evde bulunmuyor. Evin puanı 5 üzerinden 4.33 yani çoğunlukla olumlu yorum yapılmış. Daha fazla detay, fiyatlar ve evin uygun tarihleri için buraya tıklayabilirsiniz.

ad24f401-91b7-4db2-b09a-6703b351cad8

TARİHİ SOKAKLARDA SİZE ÖZEL EVİNİZ: Bergama’da yer alan ev iki yatak odası ve bir salona sahip. Evde 6 kişiye kadar konaklayabiliyorsunuz. Evde buzdolabı, çamaşır makinesi, fırın gibi ev aletleri mevcut görünüyor. Evin puanı 5 üzerinden 4.88 yani herkes olumlu yorum yapmış. Daha fazla detay, fiyatlar ve evin uygun tarihleri için buraya tıklayabilirsiniz.

0b1b75fa-f07d-46cf-a1bf-b16acc7f2e9f

Fully furnished Villa with Garden: Dikili merkezde yer alan ev iki yatak odası ve bir salona sahip. Evde 4 kişiye kadar konaklayabiliyorsunuz. Evde buzdolabı, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, fırın gibi ev aletleri mevcut görünüyor. Evin puanı 5 üzerinden 4.97 yani herkes olumlu yorum yapmış. Daha fazla detay, fiyatlar ve evin uygun tarihleri için buraya tıklayabilirsiniz.

ee261aed_original

A HIDDEN PARADISE ON THE OLIVE FARM: Bademli’de yer alan ev bir yatak odası ve bir salona sahip. Evde 4 kişiye kadar konaklayabiliyorsunuz. Evde buzdolabı, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, fırın gibi ev aletleri mevcut görünüyor. Evin puanı 5 üzerinden 4.78 yani herkes olumlu yorum yapmış. Daha fazla detay, fiyatlar ve evin uygun tarihleri için buraya tıklayabilirsiniz.

60d67905-09f6-4bfd-a259-9b1417f2c478

Blue, Green, White… Aegean villa with seaview!: Dikili’de yer alan ev iki yatak odası ve bir salona sahip. Evde 5 kişiye kadar konaklayabiliyorsunuz. Evde buzdolabı, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi gibi ev aletleri mevcut görünüyor. Evin puanı 5 üzerinden 4.73 yani herkes olumlu yorum yapmış. Daha fazla detay, fiyatlar ve evin uygun tarihleri için buraya tıklayabilirsiniz.

6af76802-6883-43c8-bae4-d52876ea2ac6

Denize sıfır,kalem adası karşısı: Dikili’de yer alan ev dört yatak odası ve bir salona sahip. Evde 10 kişiye kadar konaklayabiliyorsunuz. Evde buzdolabı, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, fırın gibi ev aletleri mevcut görünüyor. Evin puanı 5 üzerinden 5 yani herkes olumlu yorum yapmış. Daha fazla detay, fiyatlar ve evin uygun tarihleri için buraya tıklayabilirsiniz.

7e71f05c-cb40-4f37-bf53-3cf548a6c5a4

Dream House by the Aegean Coast: Bademli’de yer alan ev beş yatak odası ve bir salona sahip. Evde 11 kişiye kadar konaklayabiliyorsunuz. Evde buzdolabı, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, fırın gibi ev aletleri mevcut görünüyor. Ev, dekorasyon dergilerine filan çıkmış, yani epey hoş gerçekten. Evin puanı 5 üzerinden 4.67 yani çoğunlukla olumlu yorum yapılmış. Daha fazla detay, fiyatlar ve evin uygun tarihleri için buraya tıklayabilirsiniz.

97c4a67a-931b-43b6-bd63-8e6be1d941f1

Yukarıdaki evlerin hiçbirinde konaklamadım, kendi araştırmalarım belki size de faydalı olur diye paylaştım. Onlarca ev arasından yorumları ve fotoğrafları inceleyerek seçiyorum, size de zaman kazandırır diye düşünüyorum. Siz de evlere bakarken yorumları incelemeyi unutmayın. Favorilerime eklemiş olsam bile hiç yorum yapılmayan evleri bu listelere koymuyorum. Yazı hoşunuza gittiyse, emeğe saygı için beğenmeyi unutmayın. 😉 Sizin önereceğiniz evler olursa da yorumlara yazabilirsiniz.

Türkiye’deki Farklı Yerlerden Favori Airbnb evleri

Daha iyi içerikler üretebilmem için soru, eleştiri ve beğenilerinizi yorum olarak bekliyorum.

Gelecek yazılarımdan haberdar olmak ve daha fazla fotoğraf için beni takip etmeyi unutmayın! 😉

Instagram: hohhoyyt

Youtube: hohhoyyt

Facebook: hohhoyyt

hohhoyyt

Merhaba, ben Deniz Tarhan. Yazılımcıyım, dalarım, kayarım, yemek yaparım, hayal kurarım, seyahat ederim, fotoğraf çekerim, tiyatro severim. Eşine ve oğluna aşık bir anneyim. En büyük CimBom!

You may also like...

1 Response

  1. Temmuz 21, 2020

    […] Dikili ve Bergama’da Kiralık Tatil Evleri […]

Bir Cevap Yazın

BORN TO LAUGH sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et