Dünyanın En Romantik Otelleri

Sevgililer günü yaklaşıyor ve birçok kişi sevgililer gününde nereye gitsek diye düşünüyor. Bana da son günlerde bu soru gelmeye başladı, o yüzden ben de bu konuyla ilgili iki yazı hazırlamaya karar verdim. Daha önce, kalmak istediğim uygun fiyatlı sıra dışı oteller listesi yayınlamıştım. Şimdi de kalmayı hayal ettiğim dünyanın en romantik otelleri listemi paylaşacağım. Diğer yazımda da destinasyon önerilerim var. Oteller için yine konukların verdiği ortalama puanlar ve oda fiyatlarını yazımda bulabileceksiniz. Yalnız uyarayım bu seferki otellerin fiyatları uygun değil. Listedeki otellerin bazılarının bulunduğu yerler şu anda yaz mevsimini yaşıyor. Sevgilinize harika bir sürpriz yapmak isterseniz bu liste tam size göre! 😉 İşte size benim sevgililer günü otel önerilerim.

  • The Yeatman
bacchus

Fotoğraf: The Yeatman Hotel

Fotoğrafta gördüğünüz bu efsane oda Bacchus suit olarak geçiyor ve gecesi 1400€. Otel Portekiz’in Porto şehrinde bulunuyor. Konukların puan ortalaması 9.5 olarak verilmiş. Yani sadece görüntü değil hizmet olarak da çok tatmin edici bir otel. Sevgililer gününe özel programları da var. Bütçenize uygunsa, detaylar ve rezervasyon için sizi buraya alayım. 🙂

  • Le Sirenuse 
0126_54078_390497669_l

Fotoğraf: Sardatur Holidays

İtalya’nın Positano kasabasında yer alan otelin en önemli özelliği efsane manzarası. Burası daha çok bahar ve yaz aylarında tercih edilen bir tatil beldesi olsa da, son derecek romantik bir yer olması ve Akdeniz ikliminin kısmen ılıman havası nedeniyle kışın da değerlendirilebilir. Üstelik kış fiyatları sezona göre daha uygun. Bu manzaraya sahip odaların gecesi 800€ civarı ve konuk puanlaması 9.5 olarak belirlenmiş. Buradan rezervasyon yapabilirsiniz.

  • Hotel Endsleigh
timthumb

Fotoğraf: Hotel Endsleigh

İngiltere’nin Milton Abbot köyünde yer alan otel, fonda kuş sesleri eşliğinde romantik bir kaçamak yapmak isteyenler için ideal. Odaların dekorasyonu çok hoş olmuş, özellikle banyolarına bayıldım. Sevgililer günü için özel paketler hazırlamışlar ve minimum 2 gece konaklama bekliyorlar. İki gece fiyatı 450€ olan otelin konuk puanı ortalaması 9 olarak verilmiş. Rezervasyon için buraya tık tık!

  • Shangri-La Hotel 
16537993

Fotoğraf: Booking

Paris’teki otelin binası Fransa’nın tarihi anıtları arasında yer alıyormuş. Eyfel Kulesi manzaralı odalarının gecesi 1265€ ve konuk değerlendirme puan 9.1 olarak belirlenmiş. Benim tarzıma biraz ağır kaçsa da odaların dekorasyonunda her türlü lüks detay düşünülmüş. Buradan rezervasyon yaptırabilirsiniz.

  • Aman Sveti Stefan
exterior_shot_high_res_2441

Fotoğraf: Aman

Karadağ’ın Budva şehrine bağlı olan bir ada üzerinde kurulu otelin puanı 9.3 olarak belirlenmiş. Birçoğunuz fotoğraflarını görmüştür eminim, bu sevgililer gününde belki fotoğrafların ötesine gitmeye karar verirsiniz. Ben Karadağ seyahatim sırasında oteli görmüş fakat kalmamıştım, gerçekten çok etkileyiciydi. Yalnız burada kalmak için gecelik 828€’yu gözden çıkarmak gerekiyor.

  • Twin Farms Hotel
1

Fotoğraf: true5star

Biraz Avrupa’dan çıkıp uzaklara doğru gidelim. Amerika’nın Vermont eyaletinde, Bernard kasabasında yer alan otelin fotoğraftaki odasına hayran oldum. Daha fazla söze de gerek yok sanırım. Otelin puanı konuklar tarafından 9.8 olarak belirlenmiş ve bu gördüğünüz odanın fiyatı 2000$.

  • Anantara Medjumbe Island Resort
82211366

Fotoğraf: Booking

Biliyorsunuz Mozambik ile vizeler kalktı, yani bu harika ülkeye gitmek için haneye bir artı daha yazıldı. Burayı sadece sevgililer günü için değil balayı için de düşünebilirsiniz. Gerçi bu listedeki tüm önerileri balayı oteli olarak düşünebilirsiniz. Otelin geceliği 1000€ civarı ve değerlendirme puanı 9.6. Rezervasyon yaptırmak isterseniz buraya tıklayabilirsiniz.

  • Hapuku Lodge
36529843

Fotoğraf: Booking

Yeni Zelanda’daki bu otel ağaç evlerden oluşuyor ama salaş bir ortam aklınıza gelmesin, içleri son derece şık döşenmiş. Benim bu listede tarz olarak en favori otelim sanırım bu. Bu ağaç evlerin fiyatları 895€’dan başlıyor. Yalnız puanı diğerlerine göre biraz daha düşük kalmış, 8.3 vermişler. Buradan rezervasyon yaptırabilirsiniz.

  • Ellerman House
51700340

Fotoğraf: Booking

Ben bu otele bayıldım ama en beğendiğim kısmı bir villa ve 6 kişilik. Doğal olarak anormal pahalı. Ama kesinlikle bu listede olmayı hak ediyordu. Üç çift birlikte seyahat edecekseniz ve bütçenize uygunsa burayı bir düşünün. Bu villanın fiyatı gecelik 6000€ civarı ama 6 kişi olduğu için çift başında 2000€ diyebiliriz. Değerlendiren konukların verdiği puan ortalaması 9.5. Rezervasyon düşünürseniz buraya lütfen. 🙂

  • Likuliku Lagoon Resort
llr-signature-hero-0860-1024x682

Fotoğraf: Tripadvisor

Fiji’nin Malolo adasındaki bu efsane otel ile final yapıyorum. Otel puanı 9.7 ve gecelik fiyatı 1250€. Sevgililer gününü bu soğuk kış günlerinden uzaklaşıp sımsıcak bir tropik adada geçirmek isteyenler için harika bir alternatif.

Sevgililer gününe anlamlar yükleyen bir insan değilim ama seyahat için bahane edilebileceğini düşünüyorum. 😀 Sevgilinize hediye almak yerine onu daha önce hiç görmediği bir yere götürürseniz,büyük ihtimalle her zaman sizi gülümseyerek anacağı bir hatıra vermiş olursunuz. Bunlardan birine gittiyseniz tecrübenizi yorum olarak paylaşır mısınız? Ya da sizin önereceğiniz romantik bir otel var mı?

Instagram: hohhoyyt

Facebook: hohhoyyt

hohhoyyt

Merhaba, ben Deniz Tarhan. Yazılımcıyım, dalarım, kayarım, yemek yaparım, hayal kurarım, seyahat ederim, fotoğraf çekerim, tiyatro severim. Eşine ve oğluna aşık bir anneyim. En büyük CimBom!

You may also like...

3 Responses

  1. Şubat 3, 2017

    […] Dünyanın En Romantik Otelleri […]

  2. Şubat 24, 2017

    […] Dünyanın En Romantik Otelleri […]

  3. Ocak 29, 2021

    […] Dünyanın En Romantik Otelleri […]

Bir Cevap Yazın

BORN TO LAUGH sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et