Bir Çifttlik Hikayesi

Geçtiğimiz Pazar günü eşimle sosyal medyadan duyduğumuz Çifttlik adlı mekanı ziyarete gittik ve çok beğendik. Ben de burayı yazmalıyım diye düşündüm. Mekan Çatalca Örencik Köyü’nde, yani yakın haftasonu kaçamakları için harika bir alternatif. Girer girmez çok güzel bir kahvaltıyla karşıladılar bizi.

2

Kahvaltının bombaları börek ve pişi idi. Her şey çok güzeldi ama yumuşak peynirlerini özellikle çok sevdim. Böreğin içinde domates, salça, sosis ve sucuk vardı ve çok lezzetliydi, en yakın zamanda evde de deneyeceğim. 🙂

4

Mekan gazeteci yazar Serdar Akınan’a ait, sizi samimi bir şekilde karşılıyor ve sohbet ediyor. Kendileri için yaptırdıkları bu evi daha sonra misafirleriyle paylaşmaya karar vermişler. Şu anda 3 adet çift kişilik odaları konaklama için müsait, aynı anda 12 kişilik de kahvaltı veya akşam yemeği servisi verme imkanları var. Ortam yaz kış ziyaret etmek için çok güzel görünüyor. Çifttlik’in bir de Hayal adında insan canlısı bir av köpeği var. Kendisi taze anne ve inanılmaz tatlı iki yavrusu var. Onlarla vakit geçirmek için bile gidilebilir bence. 🙂

3

Bir sonraki gidişimizde, konaklayıp şömine başı sohbetleri yapmak istiyoruz, o zaman konaklama ve akşam yemeği detayını da eklerim. İlk müsait Pazar gününüzde taze ürünlerle kahvaltı edip, vadi manzaralı verandasında çayınızı kahvenizi içerek kitap okumak, tertemiz havada huzur dolu bir gün geçirmek için mutlaka ziyaret etmenizi tavsiye ediyorum.

Beni facebook ve instagramdan takip edebilirsiniz.

hohhoyyt

Merhaba, ben Deniz Tarhan. Yazılımcıyım, dalarım, kayarım, yemek yaparım, hayal kurarım, seyahat ederim, fotoğraf çekerim, tiyatro severim. Eşine ve oğluna aşık bir anneyim. En büyük CimBom!

You may also like...

1 Response

  1. Zeynep tatar dedi ki:

    Burayı artık kapatmışlar; Yen’i sahipleri de mesken haline getirmiş. Çok üzücü 😔

Bir Cevap Yazın

BORN TO LAUGH sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et